Kdo je přítomen

Právě přítomno: 1098 hostů a žádný člen

Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Přebor ČSV

sobota, 16. září 2017, 07:30am
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 663

Vážení chovatelé, majitelé a příznivci československého vlčáka,

jménem pořádající územní pobočky KCHČSV pro Moravu a Slezsko bychom Vás rádi pozvali na Přebor ČSV podle ZVV1 a závod podle ZZO konaný dne 16.9.2017. Akce se uskuteční v Jedovnicích (u rybníka Olšovec) v ATC Camp -http://www.olsovec.cz/, GPS: 49° 19' 58"N 16° 45' 46"E

Rozhodčí : bude upřesněno
Uzávěrka: 7.9.2017

PŘIHLÁŠKA a PROPOZICE

Přihlášky zasílejte elektronicky na email - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu Monika Tichá, Smrček 38, 592 62 Nedvědice 
Přijetí přihlášky bude potvrzeno emailem. 

PROGRAM: 7:30 – 9:00 prezence a veterinární přejímka účastníků
8:00 – 9:00 losování startovních čísel a zahájení závodu
9:00 – 12:00 provádění disciplin závodu
12:00 – 13:30 provádění disciplin závodu
13:30 – 15:30 provádění disciplin závodu
16:30 vyhlášení výsledků
(změna programu vyhrazena - časy provádění disciplín jsou orientační)
Startovné *: 200,-Kč / člen KCHČSV          350,-Kč / nečlen KCHČSV

* V případě, že přihlašujete psa, se kterým se následující den zúčastníte i speciální výstavy, bude Vám startovné za přebor či za závod sníženo o 100,- Kč.

Poplatky dle propozic zasílejte na číslo účtu: 1767189309/0800
Variabilní symbol = číslo čl. průkazky (nečlen tel. číslo), do poznámky pro příjemce uveďte své jméno.

Kontaktní osoba pro více informací: 
Marie Nečasová, 724279492, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Doklady k účasti na přeboru:
- průkaz původu psa
- očkovací průkaz nebo platný pas s potvrzeným očkováním
- pro člena klubu KCHČSV: členská průkazka s členskou známkou nebo dokladem o platbě na rok 2017.

Veterinární podmínky:
Psi musí být klinicky zdraví. Psi musí být vybaveni pasem pro malá zvířata nebo očkovacím průkazem a musí mít platnou vakcinaci proti vzteklině v souladu s § 4 odst.1, písm. f) veterinárního zákona a být v imunitě proti psince, parvoviróze a leptospiróze. Psi z členských zemí EU a třetích zemí musí splňovat podmínky dané nařízením Evropského Parlamentu a Rady 998/2003 ze dne 5.2003.

Pokyny pro vyplňování přihlášek
Nečitelné přihlášky budou vráceny. Za nesprávně vyplněnou přihlášku nenese pořadatel zodpovědnost. Fotokopie PP nevracíme. Přijetím přihlášky podléhá psovod všem ustanovením zkušebního řádu a propozic. Psovod / majitel psa souhlasí se zveřejněním své adresy v katalogu přeboru.

Všeobecná ustanovení
Přebor ČSV dle ZVV1 je přístupný všem psům, kteří dosáhli min. 1 den před přeborem věku požadovaného pro zkoušku ZVV1 (stáří psa nejméně 14 měsíců). Závod ZZO je přístupný všem psům, kteří dosáhli min. 1 den před závodem věku požadovaného pro zkoušku ZZO (stáří psa nejméně 10 měsíců). U importovaných psů na přihlášce nutno uvést i původní zkratku pl. knihy a číslo zápisu země, ze které pes pochází. Pořadatel přeboru nezodpovídá za škody způsobené psem nebo psovodem, ani za úhyn nebo ztrátu psa. Volné pobíhání psů není dovoleno. Kousaví psi musí být mimo provádění disciplín opatřeni náhubkem. Pořadatel přeboru je oprávněn odmítnout přijetí přihlášky pouze z vážných důvodů a tyto důvody nesmí být v rozporu s platnými řády a musí být psovodovi sděleny. Z přeboru nebo závodu se vylučují feny ve vyšším stupni březosti a kojící feny. Háravou fenu je psovod povinen nahlásit při přejímce psů. V případě, že by se přebor a závod nekonal z objektivních příčin, budou poplatky použity k uhrazení nákladů pořadatele. Pes nesmí být veden na ostnatém či elektronickém obojku. 

Protesty
Protest proti rozhodnutí rozhodčího není přípustný. Protestovat lze pouze z formálních důvodů porušení zkušebního řádu a propozic. Protest musí být podán písemně, současně se složením jistiny 500 Kč, pouze v průběhu přeboru. Nebude-li protest uznán, jistina propadá ve prospěch pořadatele přeboru.

Místo : Jedovnice (u rybníka Olšovec)
Kontakt : Marie Nečasová, 724279492, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie