Nejbližší akce

Žádné události

Kdo je přítomen

Právě přítomno: 455 hostů a žádný člen

Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Velikonoční výcvikový víkend Jevišovice

Od čtvrtek, 24. březen 2016
Do pondělí, 28. březen 2016
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 1019

Zveme majitele československých vlčáků na tradiční výcvikový víkend do Jevišovic, který bude letos čtyřdenní. Výcvik bude probíhat pod vedením výcvikářky Bohuslavy Šibalové a figuranta Matěje Petrneka. Pokud chcete strávit prodloužený víkend ve společnosti fajn lidí, něco nového se naučit a vyzkoušet si se svým čtyřnohým parťákem něco ze sportovní kynologie, je tento výcvikový víkend právě pro vás. Výcvik probíhá individuálně, takže je vhodný opravdu pro každého - ať už se cítíte jako naprostý začátečník, nebo se připravuje na zkoušky ze sportovní kynologie. Samozřejmostí je večerní debata v klubovně nejen o výcviku :-)

Termín:

od 24.3. (příjezd odpoledne cca od 16. hod) do 28.3. včetně (odjezd v odpoledních hodinách)

Kde:

Jevišovice - areál Dany Matušincové ( GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E)

Ubytování v chatkách  - nutný vlastní spacák! V areálu jsou k dispozici kotce na ustájení psů, případně je možné mít psa na úvaze u stromu nebo v chatce. Celý areál je oplocen, parkování v areálu. V areálu je klubovna s kuchyňkou a sociálním zařízením.

Program:

Nácvik stop, poslušnosti a obran pro začátečníky a pokročilé podle NZŘ a IPO, v případě zájmu možný nácvik bonitace. Následuje večerní posezení s možností dotazů ohledně výcviku. 

Cena pobytu:

Výcvik/pes - 950 Kč (štěňata do 6 měsíců 850 Kč)  + ubytování v chatkách ořadatel na výcvikovém víkendu nezajišťuje. V obci je otevřen obchod a restaurace. V areálu jsou v klubovně k dispozici ledničky, mikrovlnná trouba, varná konvice a základní nádobí.

Přihlášky a zálohy: posílejte do 29.2. 2016. Záloha na cvičícího psa - 500 Kč psovod s doprovodem, zálohu je nutno zaslat složenkou typu C na adresu: Dana Matušincová Jevišovice 410, 671 53. Přihlášku zašlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Psovodi se cvičícím psem budou mít přednost při rezervaci ubytování.

Další informace u Dany Matušincové: mobil - 721 131 063.

green FB small

Profil akce na facebooku

Místo : Jevišovice
Kontakt : Dana Matušincová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 721 131 063

Zpět

Z galerie