Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Výcvikový víkend Jevišovice

Od čtvrtek, 30. duben 2015 -  06:00pm
Do neděle, 3. květen 2015 - 04:00pm
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 826

Zveme majitele československých vlčáků na prodloužený výcvikový víkend do Jevišovic. V pátek se zaměříme na nácvik měření na bonitacích, příp. dle zájmu na výcvik poslušnosti a nácvik předvedení na výstavách. V sobotu a v neděli bude k dispozici výcvikář a figurant František Náhlík (majitel československého vlčáka Brona z Hvozdecké kotliny - ZOP, BH, FPr1, FPr2, FPr3, ZM, ZPU1, ZVV1), se kterým se zaměříme zejména na nácvik obran a stop.

Občerstvení si přivezte vlastní, pořadatel ho na výcvikovém víkendu nezajišťuje. V obci je otevřen obchod a restaurace. Ubytování v chatkách (nutný vlastní spacák) nebo ve vlastních stanech. Cena za ubytování: 120,- Kč / osoba a noc v chatce; 60,- Kč / osoba a noc ve stanu. Děti do 6-ti let zdarma.

Platba za psa: 90,- Kč / den (tzn. 270,- Kč za celý víkend)

 

Přihlášky posílejte na e-mail Dany Matušincové: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Platby na místě po příjezdu Daně Matušincové. Příjezd možný od čtvrtka 30. 4. 2015; 18:00.

Místo : Jevišovice
Kontakt : Dana Matušincová; Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; +420 721 131 063

Zpět

Z galerie