Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Letní výcvikový tábor ČSV (pořádá územní pobočka pro Moravu a Slezsko)

Od neděle, 24. srpen 2014
Do neděle, 31. srpen 2014
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 2321

Organizace letního výcvikového tábora letos dozná některých změn. Tou nejpodstatnější je změna místa konání, zkrácení délky tábora pořádaného územní pobočkou KCHČSV pro Moravu a Slezsko na jeden týden a posun termínu na konec prázdnin. Na základě nově vzniklých podmínek (viz. zápis ze členské schůze územní pobočky pro Moravu a Slezsko - bod 1.6) výbor pobočky rozhodl o uspořádání letního výcvikového tábora v krásném lesnatém prostředí Chřibů, v blízkosti atraktivních lokalit jako jsou sirnaté lázně Leopoldov-Smraďavka, hrad Buchlov, zámek Buchlovice, zřícenina Cimburk atd., nedaleko měst Staré Město, Uherské Hradiště, Kunovice.

Pro konání tábora bylo vybráno rekreační středisko Dopravák vzdálené cca 4 km od Buchlovic a necelé 2 km od lázní Leopoldov-Smraďavka. Toto středisko má dva víceméně samostatné, silničkou od sebe oddělené areály, z nichž ten s jednadvaceti čtyřlůžkovými chatkami budeme mít pro sebe. Hned za chatkami je louka na cvičení, kde si také umístíme mobilní překážky, které má naše pobočka k dispozici a které prošly zatěžkávací zkouškou už při přeboru dle ZVV1 na podzim 2013. Podél silničky dále jsou pak louky vhodné pro nácvik stop. Výcvik povedou zkušení výcvikáři - Radek Kurtin a Jarmila Lenertová (změna vyhrazena). Na závěr tábora plánujeme také pořádání zkoušek (NZŘ, ZŘ KJ ČR Brno).

Ceny za ubytování a výcvik (člen klubu / nečlen klubu – cena je uvedena za celý týden):
- psovod + pes: 1800,- Kč / 2400,- Kč
- doprovod psovoda – nad 18 let: 1000,- Kč / 1050,- Kč
- doprovod psovoda – 3 až 18 let: 900,- Kč / 950,- Kč
- doprovod psovoda – do 3 let: zdarma
- další cvičící pes: 600,- Kč / 780,- Kč
- necvičící pes: 280,- Kč / 300,- Kč
Pro určení ceny za doprovod psovoda je rozhodující, zda je členem klubu psovod. První pes je vždy počítán jako cvičící.

Stravování:
Stravování je možné přímo v rekreačním středisku, a to buď pouze snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně jsou formou rautu. Ceny stravování (platné pro letní sezónu 2013 – dítě do 12-ti let / dospělý za den):
- snídaně: 50,- Kč / 80,- Kč
- polopenze: 100,- Kč / 160,- Kč
- plná penze: 160,- Kč / 230,- Kč

Přihlášky:
Přihlášky zasílejte e-mailem na obě níže uvedené adresy nejpozději do 15. června 2014. V přihlášce uveďte:
- jako předmět e-mailu uveďte: LVT 2014
- jméno a adresa psovoda, telefon, e-mail
- údaj o členství v KCHČSV – člen (číslo své členské průkazky) / nečlen
- jméno psa (psů) – uvést zda se jedná o psy cvičící nebo necvičící
- počet osob doprovodu – uvést jméno a věk
- zájem o stravování – druh (snídaně / polopenze / plná penze) a počet dospělých a dětských (do 12-ti let) porcí
- v příloze přihlášky zašlete doklad o zaplacení zálohy (naskenovaný ústřižek složenky, potvrzení banky o zadání příkazu k úhradě) – bez tohoto dokladu nebude přihláška přijata!

Zálohy:
Zálohu ve výši min. 50% zasílejte buď bankovním převodem na účet územní pobočky KCHČSV pro Moravu a Slezsko – č.ú.: 1767189309 / 0800, nebo složenkou typu C na adresu pokladníka územní pobočky: Štěpán Balaštík, Dubňanská 819, 696 11 Mutěnice – v obou případech napište do zprávy pro příjemce „LVT 2014“.

Poznámka k termínu pro zaslání přihlášek:
Minimální obsazenost požadovaná majitelem areálu je 35 platících osob. Pokud nebude do výše uvedeného termínu pro zaslání přihlášek tato kapacita naplněna, bude tábor bez náhrady zrušen. Zaplacené zálohy budou v takovém případě vráceny v plné výši.
V případě, že bude splněna k termínu pro zaslání přihlášek minimální kapacita, ale zároveň nebude ještě zcela naplněna kapacita, kterou umožňuje areál, bude možné se dohlásit i dodatečně. Nespoléhejte ale vzhledem k požadované minimální kapacitě, kterou je nutno dosáhnout v uvedeném termínu, na tuto možnost!

Foto z areálu - 20.05.2014: https://picasaweb.google.com/109628300068583636362/BuchloviceRSDopravak20052014

Místo : Buchlovice
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie