Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Výcvikový víkend s Karlem Cvičkem

Od pátek, 23. květen 2014
Do neděle, 25. květen 2014
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 1167

(KAPACITA CVIČÍCÍCH PSŮ NA VÝCVIKOVÉM VÍKENDU JE K 11.5.2014 UŽ ZAPLNĚNA, JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT UŽ POUZE JAKO NECVIČÍCÍ)

Územní pobočka KCHČSV pro Moravu a Slezsko pořádá VÝCVIKOVÝ VÍKEND S KARLEM CVIČKEM v krásném lesnatém prostředí Chřibů, v blízkosti atraktivních lokalit jako jsou sirnaté lázně Leopoldov-Smraďavka, hrad Buchlov, zřícenina Cimburk atd., nedaleko měst Staré Město, Uherské Hradiště, Kunovice (ve stejném areálu se bude konat také letní výcvikový tábor).

Výcvikový víkend se bude konat v rekreačním středisku Dopravák (GPS: 49°4'45.000"N, 17°17'54.000"E), vzdáleném cca 4 km od Buchlovic a necelé 2 km od lázní Leopoldov-Smraďavka. Toto středisko má dva víceméně samostatné, silničkou od sebe oddělené areály, z nichž ten s jednadvaceti čtyřlůžkovými chatkami budeme mít pro sebe. Hned za chatkami je louka na cvičení. Podél silničky dále jsou pak louky vhodné pro nácvik stop.

green FB small

Profil akce na facebooku

Ceny za ubytování a výcvik (člen klubu / nečlen klubu – cena je uvedena za celý víkend 23. 5. - 25. 5. 2014):
- psovod + pes: 900,- Kč / 1150,- Kč
- další cvičící pes: 600 / 800 Kč
- necvičící pes: 80,- Kč
- doprovod psovoda 0 - 3 roky: zdarma
- doprovod psovoda 3 - 18 let: 260,- Kč
- doprovod psovoda nad 18 let: 288,- Kč

Stravování:
Stravování je možné přímo v rekreačním středisku, a to buď pouze snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně jsou formou rautu. Ceny stravování (platné pro letní sezónu 2013, ale měly by platit i letos – dítě do 12-ti let / dospělý za den):
- snídaně: 50,- Kč / 80,- Kč
- polopenze: 100,- Kč / 160,- Kč
- plná penze: 160,- Kč / 230,- Kč

Přihlášky:
Přihlášky zasílejte e-mailem na obě níže uvedené adresy nejpozději do 14. května 2014. V přihlášce uveďte:
- jako předmět e-mailu uveďte: VV 05 2014
- jméno a adresa psovoda, telefon, e-mail
- údaj o členství v KCHČSV – člen (číslo své členské průkazky) / nečlen
- jméno psa (psů) – uvést zda se jedná o psy cvičící nebo necvičící
- počet osob doprovodu – uvést jméno a věk
- zájem o stravování – druh (snídaně / polopenze / plná penze) a počet dospělých a dětských (do 12-ti let) porcí
- v příloze přihlášky zašlete doklad o zaplacení zálohy (naskenovaný ústřižek složenky, potvrzení banky o zadání příkazu k úhradě) – bez tohoto dokladu nebude přihláška přijata!

Zálohy:
Zálohu ve výši min. 50% zasílejte buď bankovním převodem na účet územní pobočky KCHČSV pro Moravu a Slezsko – č.ú.: 1767189309 / 0800, nebo složenkou typu C na adresu pokladníka územní pobočky: Štěpán Balaštík, Dubňanská 819, 696 11 Mutěnice – v obou případech napište do zprávy pro příjemce „VV 05 2014“. Jako variabilní symbol použijí členové klubu číslo své členské průkazky, nečlenové své tel. číslo bez mezinárodní předvolby (9 číslic bez mezer).

Poznámka:
Limitující pro počet přihlášených nebude zřejmě kapacita areálu, ale to, kolik psů je reálně schopen zvládnout výcvikář tak, aby jim mohl poskytnout adekvátní pozornost - psům se výcvikář věnuje individuálně! Jakmile tato kapacita bude naplněna, bude to zde oznámeno. Přesto před zasláním přihlášky doporučujeme zavolat na číslo 606 764 149 (Karel Skoupý) a informovat se o stavu zaplnění kapacity. Po naplnění kapacity zvládnutelné výcvikářem pravděpodobně zůstane ještě volná ubytovací kapacita, proto pokud bude někdo mít zájem, může se přihlásit i poté jako necvičící (v takovém případě je cena rovna ceně za doprovod plus cena za necvičícího psa).

Místo : Buchlovice
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie