Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_core.php on line 338

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_core.php on line 341

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_head.php on line 213
KCHČSV - Výcvikové Velikonoce v Jevišovicích

Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Výcvikové Velikonoce v Jevišovicích

Od čtvrtek, 14. duben 2022
Do pondělí, 18. duben 2022
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 747

Zveme majitele československých vlčáků na tradiční velikonoční výcvikový víkend do Jevišovic. Výcvik bude zaměřen především na stopy a poslušnost (Jana Věrná) a obrany (Mates Petrnek). V případě zájmu možnost nácviku bonitace a další dle dohody.


TERMÍN:
čtvrtek 14.4.2019 (příjezd do areálu možný od 17. hodiny) až pondělí 18. 4. 2022 včetně, odjezd v odpoledních hodinách.

KDE:
Jevišovice - areál Dany Matušincové (GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E)

UBYTOVÁNÍ:
Ubytování v chatkách (nutný vlastní spacák) nebo ve stanu. V areálu jsou k dispozici kotce na ustájení psů, případně je možné mít psa na úvaze či v chatce. Celý areál je oplocen, parkování v areálu. Možnost využívat vytápěnou klubovnu, vybavenou kuchyň, sprchu a sociální zařízení.

PROGRAM:
Čtvrtek - příjezd, ubytování, večerní posezení
Pátek - stopy, poslušnost, obrany
Sobota - poslušnost, obrany
Neděle - stopy, poslušnost, obrany
Pondělí - obrany

(program může být upraven v závislosti na počasí, počtu účastníků apod.)


Výcvik probíhá individuálně dle potřeb každého psa, takže je vhodný jak pro malá štěňátka a úplné začátečníky, tak pro pokročilé psy připravující se na zkoušky.
Ve volném čase dle zájmu možnost nácviku bonitace, výstavy, ukázky klikr tréninku či jiných sportů, zodpovídání dotazů, výlety po okolí atd. :)

CENA:
1400 Kč - výcvik

290 Kč - ubytování v chatce (osoba/noc, ubytování psa v ceně)


STRAVOVÁNÍ:
Stravování pořadatel na výcvikovém víkendu nezajišťuje, ale v případě zájmu je možnost domluvení hromadného stravování v místní restauraci. V obci jsou otevřeny potraviny. V areálu jsou v klubovně k dispozici ledničky, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač a základní nádobí, venku ohniště pro opékání buřtů.

PŘIHLÁŠENÍ:
Přihlášky zasílejte do 1.4.2022 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Do předmětu uveďte VV Jevišovice Velikonoce, do přihlášky uveďte jméno psovoda a psa, dále počet doprovodných osob (dospělí, děti) a necvičících psů, a zda máte zájem o ubytování v chatce či stanu, případně zda chcete bydlet v chatce s někým dalším. Po obdržení přihlášky vám budou zaslány informace k platbě zálohy. Zálohy ve výši ceny výcviku (1400kč) posílejte nejpozději do 1. 4. 2022, přihlášení je platné po zaplacení zálohy. Pozor, maximální počet cvičících psů je limitován.


Těšíme se na staré známé i nové tváře, zváni jsou všichni a nováčci zejména :-)

Místo : Jevišovice
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie