Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_core.php on line 338

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_core.php on line 341

Notice: Undefined property: YjsgCheckBrowser::$Name in /mnt/web-data2/cswolfdog_cz/public_html/www/templates/youfauna/yjsgcore/yjsg_head.php on line 213
KCHČSV - Letní výcvikový víkend Jevišovice

Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Letní výcvikový víkend Jevišovice

Od pátek, 31. srpen 2018
Do neděle, 2. září 2018
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 747

Zveme majitele československých vlčáků na letní výcvikový víkend do Jevišovic.


Výcvik povede Jana Věrná (poslušnost) a Matěj Petrnek (obrany). Výcvik probíhá individuálně, takže je vhodný opravdu pro každého, od štěňat a začátečníků až po přípravu na zkoušky ze sportovní kynologie.


Termín: pátek 31.8. 2018 ( příjezd možný od 17. hodiny) až neděle 2.9. 2018 včetně, odjezd ve večerních hodinách.


Kde: Jevišovice - areál Dany Matušincové ( GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E). Ubytování možné v chatkách (nutný vlastní spacák) nebo ve stanu. V areálu jsou k dispozici kotce na ustájení psů, psi smějí do chatek (udržujte prosím pořádek a nenechte psy ničit vybavení chatek). Celý areál je oplocen, parkování v areálu. Možnost využívat klubovnu, základně vybavenou kuchyň, sprchu a sociální zařízení.


Program: Nácvik poslušnosti a obran pro začátečníky a pokročilé. V případě zájmu možný nácvik bonitace či jiných dovedností dle přání. Následuje večerní posezení s možností dotazů ohledně výcviku.


Cena pobytu:
Výcvik/pes - 760 Kč
Ubytování v chatkách 150 Kč/ osoba/ noc včetně rekreačního poplatku.
Ubytování ve stanu 70 Kč/ osoba/ noc.
Děti do 6-ti let zdarma. Ubytování psa v ceně!


Stravování: Pořadatel nezajišťuje. V obci je otevřen obchod a restaurace. V areálu jsou v klubovně k dispozici ledničky, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač a základní nádobí.


Přihlášky a zálohy posílejte nejpozději do 24.8. 2018. Pozor, maximální počet cvičících psů je limitován. Záloha na cvičícího psa je cena výcviku, tedy 760 Kč. Přihlášky zasílejte na e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (uveďte počet osob + počet cvičících/necvičících psů + chatka/stan). Po obdržení přihlášky vám budou zaslány informace k platbě zálohy. Přihláška se stává platnou až po zaplacení zálohy.

 

Těšíme se na vás a vítáme jak "staré mazáky", tak nové zájemce o výcvik :)

Místo : Jevišovice
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie