Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Výcvikový víkend Jevišovice 25. - 27. 5. 2018

Od pátek, 25. květen 2018
Do neděle, 27. květen 2018
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 601

Zveme majitele Československých vlčáků na výcvikové soustředění do Jevišovic zaměřené na nácvik sportovní kynologie. Výcvik bude probíhat pod vedením Jany Věrné na poslušnosti a Hany Černohorské na stopách, nácvik obran povede Matěj Petrnek.

 

Temín:

pátek 25. 5. 2018 (příjezd do areálu možný od 17. hodiny) až neděle 27. 5. 2018 včetně, odjezd ve večerních hodinách. 

Kde:

Jevišovice - areál Dany Matušincové (GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E)

Ubytování v chatkách - nutný vlastní spacák, nebo ve stanu. V areálu jsou k dispozici kotce na ustájení psů, případně je možné mít psa na úvaze či v chatce. Celý areál je oplocen, parkování v areálu. Možnost využívat vytápěnou klubovnu, vybavenou kuchyň, sprchu a sociální zařízení.

Program:

začínáme v pátek od 18:00 hod – obrany. Následuje večerní posezení s možností dotazů ohledně výcviku, rozdělení do skupin, upřesnění sobotního programu.

Sobota - Nácvik stop, poslušnosti a obran (vždy v samostatných blocích). V případě zájmu možný nácvik bonitace.

Neděle – nácvik stop, poslušností, obran, v odpoledních hodinách odjezd. Výcvik probíhá individuálně, takže je vhodný opravdu pro každého, ať už jste naprostý začátečník, nebo se připravujete na zkoušky ze sportovní kynologie.

Cena: 

Výcvik/pes - 900 Kč
Ubytování v chatkách 150 Kč/ osoba/ noc včetně rekreačního poplatku.
Ubytování ve stanu 70 Kč/ osoba/ noc. 
Děti do 6-ti let zdarma. Ubytování psa v ceně!

Stravování: 

Stravování pořadatel na výcvikovém víkendu nezajišťuje. V obci je otevřen obchod a restaurace. V areálu jsou v klubovně k dispozici ledničky, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač a základní nádobí.

Přihlášení:

Přihlášky zasílejte do 4. 5. 2018 na e-mail:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  Do předmětu uveďte VV Jevišovice KVĚTEN, do přihlášky uveďte počet osob + počet cvičících/necvičících psů (+ co už umíte + jméno psa) + ubytování - chatka/stan). Po obdržení přihlášky vám budou zaslány informace k platbě zálohy.Zálohy posílejte nejpozději do 11. 5. 2018. Nevratná záloha na cvičícího psa je cena výcviku (tedy 900 Kč), přihlášení je platné po zaplacení zálohy. Pozor, maximální počet cvičících psů je limitován. V případě, že se nebudete moci zúčastnit výcviku a zajistíte za sebe náhradníka, záloha vám bude vrácena v plné výši.

Těšíme se na vás :-)

Místo : Jevišovice - areál Dany Matušincové (GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E)
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie