Kalendář akcí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc
Rok Měsíc Týden Dnes Vyhledat Přejít na měsíc

Výcvikový víkend Jevišovice 9.-11.6. 2017

Od pátek, 9. červen 2017
Do neděle, 11. červen 2017
od Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Shlédnutí : 716

Zveme majitele Československých vlčáků na výcvikové soustředění do Jevišovic. Výcvik bude probíhat pod vedením Vladimíry Gschwindl Semczukové afiguranta Matěje Petrneka, nácvik pachových prací povede Hana Černohorská.


Termín: pátek 9. 6. 2017 - neděle 11. 6. 2017, příjezd možný v pátek od 16. hodiny (v 18:00 zahájení výcviku obranami),  v neděli odjezd v odpoledních/ večerních hodinách.

Kde: Jevišovice 410, areál Dany Matušincové ( GPS: 48°59'21.358"N, 15°58'58.771"E) 
Ubytování: V areálu v chatkách nebo ve stanu, nutný vlastní spacák. V areálu jsou k dispozici kotce na ustájení psů, případně je možné mít psa na úvaze či v chatce. Celý areál je oplocen, parkování je možné v areálu. K dispozici je vytápěná klubovna, vybavená kuchyň, sociální zařízení. V areálu je ohniště s posezením.

Stravování: Pořadatel na výcvikovém víkendu nezajišťuje. V obci je otevřen obchod a restaurace. V areálu jsou v klubovně k dispozici ledničky, sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač a základní nádobí.

Program: Víkend bude zaměřený na stopy, poslušnost, obrany a případně nácvik na bonitaci. Výcvik probíhá individuálně, takže je vhodný opravdu pro každého, ať už jste naprostý začátečník, nebo se připravujete na zkoušky ze sportovní kynologie. Pátek:  18:00 obrany, poté rozdělení do skupin dle pokročilosti ve stopování. Sobota: 7:00 odchod na stopy (začátečníci), 8:00 odchod na stopy pokročilí. V průběhu dopoledne a odpoledne individuální poslušnosti,  18:00 nácvik obran. Po skončení výcviku následuje večerní posezení  s možností dotazů ohledně výcviku. Neděle: 7:00 odchod na stopy začátečníci, 8:00 odchod na stopy pokročilí, dopoledne individuální poslušnosti, odpoledne nácvik obran, odjezd z areálu.

 

Cena pobytu: 

Výcvik/pes - 750 Kč (štěňata do 8 měsíců 600 Kč).
Ubytování v chatkách 150 Kč/ osoba/ noc včetně rekreačního poplatku.
Ubytování ve stanu 70 Kč/ osoba/ noc. 
Děti do 6-ti let zdarma. Ubytování necvičícího psa v ceně!
 
Přihlášky a zálohy posílejte nejpozději do 26. 5. 2017. Pozor, maximální počet cvičících psů je limitován. Záloha na cvičícího psa je 550 Kč. Přihlášky zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  (uveďte počet osob + počet cvičících/necvičících psů + chatka/stan). Po obdržení přihlášky vám budou zaslány informace k platbě zálohy.

Místo : Jevišovice
Kontakt : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět

Z galerie